China Q-Switched Nd Yag Laser fabrikant

De e-lichte IPL SHR de Machineipl van de Haarverwijdering Machines van de Haarverwijdering voor Salon en Kliniek

Productdetails:
Plaats van herkomst: Beijing, China (vasteland)
Merknaam: HONKON
Certificering: Medical CE FDA
Modelnummer: Yiliya-S1C+
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 Zet / Sets
Verpakking Details: Karton of aluminium behuizing
Levertijd: 7-10 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 50 sets per maand

Gedetailleerde informatie

Type: IPL kenmerk1: e-light
kenmerk2: RF Function1: Huidverjonging
Function2: Borst verfraaien RF frequentie: RF frequentie
Vooruitgangstechnologie: SHR Eigenschap 3: Vacuüm
Fuction: Multifunctionele 5 in 1 Hoofdfunctie: Haarverwijdering, Huidverjonging, Acneverwijdering

Productomschrijving

Het unieke vacuüm van de de verwijderingsdia van het functiehaar de wijzeipl werkende multimateriaal van de functieschoonheid 
  
 
 Behandelingstheorie: 
 

 
De vacuümflitsipl machine s1c+ keurt IPL de technologie van de technologie de vacuümflits technologie van de oppervlaktekoelingstechnologie rf goed en de snelle de verwijderingstechnologie van het diahaar in de machine het slimme niet invasicehuid weer opduikend systeem is kan worden gebruikt want het verschillende type van huid door protectio van oppervlaktekoelings de vacuümeffect werken bij oppervlaktehuid de machine dan intense licht diep in huid uitzendt probeert om de energie en het werk bij chrom het meest over te brengen ophores collagens en de haarfollikelen ondertussen de rf-energie bij huid werkt thermisch effect op huid verbeteren verjongingseffect worden zo resultaat van huid het opduiken en haarverwijdering brengen.
 

 

 

Wijze:

 
 
  • IPL+RF+SHR+Vacuum+ het contact van de Contactsaffier het koelen

  • C+E handstuk (8mm*40mm) met 3 filters voor huidverjonging, vasculair letsel, en haarverwijdering 

  • 1 vacuümhandstuk: F-EH: met 3 filters voor huidverjonging, vasculair letsel, en haarverwijdering 

  • 1 rf met 2 biopolar uiteinden

 
klik het beeld om op video te letten
 De e-lichte IPL SHR de Machineipl van de Haarverwijdering Machines van de Haarverwijdering voor Salon en Kliniek

 
 VOORDELEN
 

1. Veiligheid-Zoals in het bovengenoemde cijfer wordt getoond, is de individuele impulsenergie van normale IPL niet regelmatig. Hoger de energie, groter de energieongelijkheid onder de eerste impuls en na impuls. Tijdens behandeling, is de energieoutput van eerste impuls eerder hoog, en het wordt grotendeels geabsorbeerd door epidermis. De ontoereikende het koelen efficiency zal epidermis branden (HONKON toegepaste halfgeleider-koelende technologie vroeg vanaf 2002), terwijl de stabiele en regelmatige energieoutput van elke impuls voor HPT energieconcentratie van de eerste impuls voor normale IPL vermijdt, dus, veiligheid grotendeels zal verbeterd worden.
Dubbel het koelen systeem
 
2. Efficiënt-Zoals in het bovengenoemde cijfer wordt getoond, is de individuele impulsenergie van normale IPL niet regelmatig, met de energie die hoofdzakelijk op de eerste impuls wordt geconcentreerd. Nochtans, is de eerste impulsenergie waarschijnlijker die door epidermis wordt geabsorbeerd zo zo geen effect te hebben, terwijl elke impulsenergie van S3IPL regelmatig en stabiel is, en na impuls kan de energie beter op dermis handelen om leiden om beste effect op dermis letsel van doelweefsel te hebben. Hoge energiemachine.
 
3. Comfortabel-De toepassing van veelvoudige impuls en dermis koelsysteem vermijdt epidermis veroorzakend grote hoeveelheid hitte en realiseert het koelen beter anesthesie. In de preconditie van efficiënt en veiligheid, waarborgt het klanten comfortabel tijdens behandeling. Vacuüm nieuwe technologie.
 
4. Economisch-Één keer S3IPL de behandeling is gelijkwaardig aan 3 keer normale IPL behandeling, die cliëntentijd en kosten bespaart, lost beter hun huidproblemen op en verkrijgt hun vertrouwen. Beste verkopende machines van het bedrijf, 500 reeksen output maandelijks.


 
Aandacht 
 

 

1.Unique vacuümfucntion vermindert effectief melaninedichtheid i epidermis ondertussen epidermis van het absorberen van energie maakt de meeste energiewerken bij doelgebieden behandelingseffect en veiligheid verbeteren vermindert 
 
2.Unique-dia het werk de wijze maakt behandeling met minder pijn sneller en veiliger voelend met het behandelde venster van 1000w powerand 15mm*60mm handpiece s1c+-dia snel maken.
 
3.The de lamp kan uitzenden meer dan 500.000 keer het is met lange levensuur drukt behandelingskosten.

 
 

Specificatie:

 

Productnaam

S1C+

Behandelingshandvat

F+E, F+EH, RW-V

Impulsbreedte

0.1-20.0ms onophoudelijk regelbaar

Subimpulsbreedte

0.1-10.0ms

Lossingsinterval

1-5s onophoudelijk regelbaar

Rf-Macht

5-50W

Adsorptiesterkte

Ⅰ - Ⅷ

Rf-tijd

1-4s

Voltage

 AC 220V±10% 50Hz


 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn