Thuis

Beijing Honkon Technologies Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

       De Technologieënco. van Peking HONKON, Ltd als professionele fabrikant van medisch 

en esthetisch materiaal, concentreren wij ons op, en R&D, vervaardiging die, die op de markt brengen binnen onderhouden

 schoonheidslijn meer dan zeven jaar. Onze producten behandelen Nd: YAG-Laser, Verwaarloosbaar Co2 

Laser, ER: glass1550nm verwaarloosbare laser, Lange impuls: 1064nm Laser, ER: YAG 2940nm 

de laser, IPL, rf, e-Licht, rf, de Zuurstof & de reeks van het van de Waterstraal en Vermageringsdieet, zijn en langs goedgekeurd 

de internationale norm organiseert ISO 9001, ISO13485, CE93/42/EEG, EMC, en SFDA.

     HONKON die bij BDA, Peking, China, eigen headoffice en fabriek (2500 m2) wordt gevestigd en 

meer dan 300 personeelsleden. Speciaal, maken wij een goed georganiseerd en innovatief R&D-team van 30 

ingenieurs, om OEM&ODM, opleiding, globale technologiesteun en onderhoud te verlenen 

de dienst. „HONKON“ als bekend merk met hoge reputatie in Amerika,

 Europa, Medio Oost-, van Oceanië en van Azië gebied., 

    Met de begeleiding van „Wetenschap creeert Schoonheid“, zal HONKON bij het leiden houden 

de fabrikant in de medische en esthetische apparatenindustrie, houdt ons nooit verbeteren tegen 

technologie en over de hele wereld het leveren van het beste de dienstgezicht.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Beijing Honkon Technologies Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

In December 2002, zal HONKON groep-de eerste binnenlandse anti-vibration handpiecetechnologie voor YAG-laser zijn, en het eerste bedrijf maakte het lichtste handvat in China

 

 In Januari 2003, HONKON-vermijdt de eerste-toepassing „q-Schakelaar“ van de Groep met de ND.YAG-laser, gebruikend de wrede vergiftiging van de brandstofomschakelingsdoos veroorzaakt problemen, die een geschiedenis van technologische innovatierevolutie veroorzaken voor een lasermachine.

 

 In Januari 2003, de groep-Onafhankelijke ontwikkelaar van HONKON van de kleinste en lichtste laser van de wereld voor de behandeling van pigment (fortattoo van de lasermachine) - Xiao Liang Fei, populaire wereldwijd.

 In Juni 2003, heeft HONKON de groep-Exclusieve IPL technologie en de introductie van deze technologie in behandeling, tot dusver de technologie zijn werkelijk slechts één IPL Chinese fabrikanten.

 

 In Augustus 2003, de HONKON-Groep - heeft opstelling een „technische afdeling“ eerste specifiek voor binnenlandse klanten na verkoop de verrichtingstechnieken en de begeleiding van het bedrijf is.

 

 In Maart 2004, de HONKON-Groep sterke onafhankelijke onderzoek en ontwikkelings van de de huidzorg van „Franz“ Lichte de schoonheidsmiddelenreeks.

 

 In Augustus 2004, leidde de HONKON-Groepsintroductie van technologiemicrobeam van Japan, hun gebruik op het gebied van Mislukking, tot een precedent, die van een menselijke Mislukking een geschiedenis van de aarde-schuddende revolutie plaatsen.

 

 In Januari 2005, HONKON-zal de Groep de diffuse technologie van de reflectiecoëfficiënt ceramische YAG laser die wordt gebruikt zijn om de efficiency van de laser wezenlijk te verbeteren, is de algemene levensverwachting tegen drie tot vijf jaar gestegen.

 

 In Maart 2005, HONKON het eerste optische de schoonheidsgmf veelzijdige systeem van de wereld groep-Ontwikkeldde. Ga tegelijkertijd de vermageringsdieetmarkt, het exclusieve onderzoek en de ontwikkeling van een nieuwe generatie van gewichtsverlies in - dieet van spectrum, wetenschap, gezondheid, plezier, een fysiotherapie, populair in de wereld.

 

 In Juni 2006, HONKON-ontwikkelde de Groep een nieuwe generatie van IPL+E-technologie, en licht aan een rf-technologie plaatsen, volledig de diepe rimpels, de huidvlekken, de lichte villi en behandelingsproblemen oplossen

.

 In Juni 2006, de groep-Exclusieve introductie van HONKON van de schoonheid van de het waterzuurstof van de wereld meest verfijnde, zijn wetenschap die, gezondheid, natuurlijke omloop, een schoonheidsrevolutie, in plaats van de traditionele handschoonheid veroorzaken.

 

 In December 2006, HONKON-ontwikkelde de groep-Schok aanval, onafhankelijk een seriesof rf die elektrische producten, automatische temperatuurcontrole bevriezen en rustte met een verscheidenheid van hoofd, veiligheidsbehandeling, snel milieu uit, de geldigheid van de overladen, op lange termijn rimpels, speciaal gevolgen opgelost vet, gemakkelijke anti-veroudert.

 

China Beijing Honkon Technologies Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Beijing Honkon Technologies Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Beijing Honkon Technologies Co., Ltd.
Beijing Honkon Technologies Co., Ltd.
Beijing Honkon Technologies Co., Ltd.
Beijing Honkon Technologies Co., Ltd.
Beijing Honkon Technologies Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : HONKON

Aantal werknemers : 1000~1500

Jaarlijkse omzet : 6,000,000-9,000,000

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Beijing Honkon Technologies Co., Ltd. Certificaten China Beijing Honkon Technologies Co., Ltd. Certificaten China Beijing Honkon Technologies Co., Ltd. Certificaten China Beijing Honkon Technologies Co., Ltd. Certificaten